Attractions

Los Angeles staat bekend om de filmproductie. Een echte must is dus een tour die meer inzichten geeft over het leven achter de schermen en een kijkje in de glamoureuze wereld van filmmakers. Bezoek het Warner Brothers Studio met een VIP tour, bezoek de bekende wassenbeelden bij Madame Tussauds of ontdek de stad en zie waar sterren regelmatig komen met het Ultieme Hollywood Pakket.

Attractions
 
Het Ultieme Hollywood Pakket

Het Ultieme Hollywood Pakket

Het Ultieme Hollywood Pakket geeft je de gelegenheid Hollywood's meest populaire attracties te zien en geld te besparen, of je nu slechts een dag, een weekend of een week in LA besteedt! Het pakket is inclusief tickets voor de Filmsterren Villa's Tour, een 24 uur Hop-On Hop-Off pas en toegang tot Madame Tussauds. Boek je tickets hier.

Vanaf € 84.30
Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

Bij Madame Tussauds Hollywood krijgt u de unieke gelegenheid om uw favoriete filmsterren, sportsterren en Hollywood iconen te ontmoeten - wel gemaakt van was natuurlijk. Bekijk de nagemaakte oude filmsets, laat een foto maken samen met de beroemdheden en kom meer te weten over hoe deze wassen figuren gemaakt worden. Krijg hier uw tickets!

Vanaf € 21.90
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen