Hollywood tours

Ga mee met een van de Hollywood tours en zie waar bekende films zijn opgenomen en met een beetje geluk spot men hier een paar bekende filmsterren.

Hollywood tours
 
Filmsterren Villa's Tour

Filmsterren Villa's Tour

Ga op een exclusieve en complete tour langs de adembenemende villa's van sterren in Hollywood, Beverly Hills, Bel-Air en Los Angeles.Tevens kom je langs het iconische Hollywood teken en de mijl-lange Walk of Fame, de Sunset Strip in West Hollywood en de glamoureuze Rodeo Drive in Beverly Hills. Boek nu!

Vanaf € 44.70
Filmsterren Villa's Tour

Filmsterren Villa's Tour

Heb je er altijd al van gedroomd Hollywood en Beverly Hills te zien? Ga dan met ons mee op de Deluxe Filmsterren Villa's Tour! Bekijk hoe de 'rich and famous' leven in het glamoureuze Beverly Hills en Bel Air. Ga dan meet op een rit met onze schattige, open-lucht wagen om van dichtbij alle hoogtepunten van Hollywood te zien.

Vanaf € 54.60
Grand Tour van Los Angeles

Grand Tour van Los Angeles

De Grand Tour van Los Angeles is de meest complete sightseeing tour van de stad, waarbij je alles wat LA te bieden heeft te zien krijgt. Jouw gids neemt je mee op een tour die je nooit zul vergeten. Boek jouw tickets vandaag nog!

Vanaf € 63.50
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen