Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Universal Studios Tour

3.0 (1)
Vanaf € 163,60

Ben je klaar voor een dag vol avontuur en actie? Dan zijn de Universal Studios Hollywood de plek waar je moet zijn!

Met spannende thema park ritten en shows, echte productie- en filmsets en enkele van de beste winkels, restaurants en bioscopen van Los Angeles op de CityWalk, zijn de Universal Studios in Hollywood een unieke en leuke ervaring voor de hele familie.

Universal Studios is de grootste fimlstudio ter wereld en het park omvat attracties zoals The Simpson Ride, met shows vol klassieke humors van alle figuren. Laat je haren overeind staan in Revenge of the Mummy - The Ride en Jurassic Park - The Ride. Ga op avontuur in een volgende dimensie met Shred 4-D, met effecten die zó echt lijken dat je je even in een andere wereld begeeft.

De Universal Studios Hollywood zijn ook dé plek om te zien hoe de Hollywood magie in elkaar steekt. Bekijk hoe het allemaal achter de schermen werkt, bekijk de filmsets van jouw favoriete films en tv programma's met de uur lange Studio Tour. Wellicht zie je Wisteria Lane van Desperate House Wives, kom je Norman Bates tegen bij het legendarische Bates Motel van Psycho, of zie je de ernstige vliegtuig crash van War of the Worlds. Elke tram heeft HD Beelden met commentaar en videoclips gedurende de hele tour.

Belangrijk: Volwassene tickets zijn voor personen van 1.25 meter of langer. Kinderen moeten ten minste 3 jaar oud en 1.24 meter zijn om in de ritten te mogen.

Hoogtepunten:
- De Studio Tour
- Universal's Animal Actors
- House of Horros
- NBC Universal Experience
- Shrek 4-D
- Transformers - The Ride
- Jurassic Park Ride
- Simpsons Ride

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen vanaf geselecteerde hotels. Als je niet in een van de hotels op de lijst verblijft, kies dan het hotel welke het gunstigst voor je gelegen is.
- De tour begint om 9.30. Echter, aangezien je opgehaald wordt, vragen wij je circa 24 uur van tevoren de tour operator te bellen om de exacte ophaaltijd en locatie af te stemmen. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- De tour gaat terug om 15.00 en het staat je vrij het gebied op eigen initiatief te ontdekken.

- Belangrijk: Volwassene is 49 inches/1,25m en langer. Kindertickets zijn voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot zij 1,24 meter zijn.

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks om 9.30.
Bestel nu

Bestel

zat, 15 aug 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Universal Studios Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!