Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Los Angeles

Welkom bij LosAngelesTickets.nl - de website voor een ieder die tickets voor sightseeing, attracties en luchthaven vervoer zoekt in Los Angeles. Koop gemakkelijk en veilig tickets voor  sightseeing tours oor Hollywood, neem een kijkje in het Warner Borthers of Universal Studios of ga op een ultieme sightseeing tour met een Hop-On Hop-Off bus. Tevens bieden we vervoer aan van het vliegveld in Los Angeles naar de stad.

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Disneyland Resort

Vanaf € 200,30

Met deze tour krijg je de keuze of Disneyland of Disney's Calofirnia Adventure te bezoeken, twee fantastische attractieparken!

Bezoek de vrolijkste plek op aarde voor een volle dag plezier en avontuur! Bij Disneyland krijg je de kans Mickey Mouse zelf en andere populaire Disney figuren te ontmoeten door het park. Jouw favoriete klassieke Disney ritten en de nieuwste toevoegingen zorgen ervoor dat je jezelf de hele dag zult vermaken. Voor zowel ouders als kinderen is Disneyland de perfecte plek om een dag met de gehele familie te spenderen!

Bij Disney's California Adventure kun je langs de beroemde plekken van Californië wandelen op Soarin' Over California, dans en speel mee met je favoriete Disney en Pixar figuren tijdens de Pixar Play Parade, test je schietkunsten bij Toy Story Mania en veel meer. Het leuke en interactieve park is gevuld met magische shows, parades en attracties die een bijzondere sfeer creëren voor jou en je familie!

Hoogtepunten
- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Pixar Play Parade
- Mickey's Fun Wheel en veel meer!

Duur: 11 uur

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- De prijs is inclusief entreeticket voor Disneyland OF Disney's California Adventure en transport van en naar de aangegeven hotels. Als je niet in een hotel verblijft welke op de lijst staat, kies dan het voor jou beste alternatief in welk hotel we je kunnen ophalen.
- De tour vertrekt van de Starline Terminal bij het Chinese Theatre om 9.30 en transport duurt circa een uur (afhankelijk van drukte) tot Disneyland Resort. Bij aankomst staat het je vrij het park te ontdekken op eigen initiatief. Om 19.00 vertrekt de bus terug naar de hotels.
- Aangezien je opgehaald wordt vanuit een hotel, vragen wij je circa 24 uur voor de tour de tour operator te bellen om de exacte pick-up tijd te achterhalen. Het telefoonnummer staat vermeld op het e-ticket dat naar je verstuurd wordt.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar oud. Kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt om 9.30.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 10 uur

Routebeschrijving

Disneyland Resort

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!