Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Los Angeles

Welkom bij LosAngelesTickets.nl - de website voor een ieder die tickets voor sightseeing, attracties en luchthaven vervoer zoekt in Los Angeles. Koop gemakkelijk en veilig tickets voor  sightseeing tours oor Hollywood, neem een kijkje in het Warner Borthers of Universal Studios of ga op een ultieme sightseeing tour met een Hop-On Hop-Off bus. Tevens bieden we vervoer aan van het vliegveld in Los Angeles naar de stad.

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Six Flags Magic Mountain

Vanaf € 131,90

Ga mee op een dag vol vertier en spanning bij Six Flags Magic Mountain. Met meer dan honderd attracties is Six Flags Mountain één van Los Angeles' meest populaire attractieparken.

Magic Mountain heeft enkele van Amerika's leukste achtbanene en waterritten, zoals Colossus, Viper, Flashback, Nina en de gloednieuwe Goliath. Het nieuwe thema onderdeel High Sierra Territory is een absolute must-see en overal kunnen de kinderen genieten van Warner Brothers cartoon figuren.

Belangrijk: Volwassene is 49 inches/1,25m en langer. Kindertickets zijn voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot zij 1,24 meter zijn.

Duur: 8 uur

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen vanaf geselecteerde hotels. Als je niet in een van de hotels op de lijst verblijft, kies dan het hotel welke het gunstigst voor je gelegen is.
- De tour begint om 9.30. Echter, aangezien je opgehaald wordt, vragen wij je circa 24 uur van tevoren de tour operator te bellen om de exacte ophaaltijd en locatie af te stemmen. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.

- Belangrijk: Volwassene is 49 inches/1,25m en langer. Kindertickets zijn voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot zij 1,24 meter zijn.
- De tour vertrekt dagelijks van 2 september tot 21 maart op zaterdag en zondag.

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks om 9.30.

Routebeschrijving

Six Flags Magic Mountain

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!