Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Sea World in San Diego

 
Vanaf € 164,60

Duik in de wereld van SeaWorld in San Diego. Je krijgt de unieke kans om van dichtbij dolfijnen vinnen te aaien, een haai van in de ogen te kijken en een bond te maken met alle wezens van de oceaan.

Er zijn meer dan genoeg shows, ritten en bezichtigingen om van te genieten. In SeaWorld kun je interactief zijn met de dieren en veel leren over jouw favoriete wezens. Ontmoet ijsberen, zeeleeuwen, walvissen, dolfijnen, flamingo's, penguins, haaien en exotische vissen.

Nieuw deze zomer is de kans om te kunnen genieten van een spectaculaire watershow genaamd 'Blue Horizons' met dolfijenen, grienden, vogels, trainers en acrobaten.

Hoogtepunten
- De nieuwe water show Blue Horizons
- De wereld van het Zee Aquarium
- De Sea Lions TOnite show
- De Pinguin en Haai ontmoeting
- De Shamu Show: Believe
- De Journey to Atlantis water achtbaan
- De Wild Arctic Rit en veel meer!

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail Print deze uit en neem hem met je mee naar Los Angeles.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen van een gelimiteerde lijst met hotels. Als jouw hotel niet op de lijst staat, kies dan het hotel welke het meest gunstig gelegen is voor jou.
- De tour begint om 9.30 bij de Starline Terminal bij het Chinese Theatre. Aangezien je opgehaald wordt van het hotel, vragen wij je 24 uur voor vertrek de tour operator te bellen om de ophaalplek en tijd af te stemmen. Zorg ervoor dat je in de hotel lobby klaarstaat. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- Je zult circa 21.00 terug zijn.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt 9.30 op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Bestel

zat, 15 aug 2020

Routebeschrijving

Sea World in San Diego

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!