Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Los Angeles

Welkom bij LosAngelesTickets.nl - de website voor een ieder die tickets voor sightseeing, attracties en luchthaven vervoer zoekt in Los Angeles. Koop gemakkelijk en veilig tickets voor  sightseeing tours oor Hollywood, neem een kijkje in het Warner Borthers of Universal Studios of ga op een ultieme sightseeing tour met een Hop-On Hop-Off bus. Tevens bieden we vervoer aan van het vliegveld in Los Angeles naar de stad.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Legoland California

Vanaf € 158.6

Heb je altijd al gedroomd over een stad van lego? Hier is je kans om dit te ervaren en beleven in een plek volgebouwd met de kleine gekleurde steentjes.

Bij Legoland kun je vele leuke activiteiten beleven voor de hele familie. Er zijn meer dan 60 geweldige attracties, ritten en shows voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Kijk Miniland USA voor een op schaal gemaakte representatie van beroemde Amerikaanse steden. Probeer ook de Volvo Driving School: Fun Town, de Aquazone Wave Racers, Treasure Falls en veel meer.

Duur: circa 11 uur

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- De prijs is inclusief toegangstickts voor Legoland en retour transport van en naar het hotel. Bekijk de lijst van inbegrepen hotels. Als jouw hotel er niet op staat, kies dan het hotel welke het gunstigst voor jou gelegen is.
- De tour vertrekt vanaf de Starline Terminal bij het Chinese Theatre om 9.30. Aangezien je vanaf het hotel opgehaald wordt, vragen wij je de tour operator 24 uur van tevoren te bellen om een tijd af te spreken. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt zaterdag en zondag om 9.30.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 11 uur

Routebeschrijving

Legoland California

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!