Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Tijuana Shopping Adventure

 
Vanaf € 99,20

Ga mee op een trip langs de pittorekse kust van Californië naar de fascinerende grensstad Tijuana, Mexico. Hier heb je de tijd om heerlijk te shoppen en eten!

De grensstad Tijuana is op enkele minuten ten zuiden gelegen van San Diego, en staat bekend om  haar unieke winkels en restaurants. De stad heeft een rijke geschiedenis en barst van cultuur en is tevens na Los Angeles de grootste stad aan de Pacifische Kust.

Bij aankomst in Tijuana krijg je circa 4,5 te spenderen voor shoppen, eten, sightseeing of wat het ook is dat je wilt doen. De levendige Evenida Revolucion is gevuld met winkels en boutiques en is de beste plek om je onderhandelingskunsten te testen, zodat je goedkoop lederen waren, kleding, juwelen, cigaren of echt Mexicaans handwerk kunt inslaan. Tevens krijg je een goed inkijkje in de Mexicaanse kunst en cultuur. Neem de tijd om naar het stierenvechtersstadion te gaan of bezoek het Tijuana Cultural Center. Beloon jezelf met een heerlijke maaltijd authentiek Mexicaans eten en drinken bij een van de vele restaurants.

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen vanaf geselecteerde hotels. Als je niet in een van de hotels op de lijst verblijft, kies dan het hotel welke het gunstigst voor je gelegen is.
- De tour begint om 9.30. Echter, aangezien je opgehaald wordt, vragen wij je circa 24 uur van tevoren de tour operator te bellen om de exacte ophaaltijd en locatie af te stemmen. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- De tour vertrekt op maandag, woensdag en vrijdag. De rit langs de kust is circa 2 tot 3 uur naar Tijuana, Mexico. De tour vertrekt terug vanuit Tijuana om circa 17.00 en arriveert tussen 21.00 en 22.00.

- Belangrijk: Voor niet-Amerikaanse of Canadese paspoorten is een meervoudig toegangs visum nodigt voor deze tour.
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

 

Openingstijden

De tour vertrekt het hele jaar lang iedere maandag, woensdag en vrijdag om 9.30.

Bestel

din, 14 jul 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 10 uur

Routebeschrijving

Tijuana Shopping Adventure

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!