Sightseeing

Sightseeing in LA is een echte must, maar waar beginnen? Voor de eerste keer in Los Angeles? Kies dan voor de Hop-On Hop-Off bussen met perfecte verbindingen tussen de vele bezienswaardigheden van de stad. Of kies voor de Hollywood sightseeing tour en spot een paar bekende filmsterren.

Sightseeing
 
Hollywood & Filmsterren Tour

Hollywood & Filmsterren Tour

Ga met ons mee op een Hollywood & Filmsterren Tour, waar we extra de tijd nemen om Hollywood, Beverly Hills en Century City te ontdekken. Het plezier begint bij het beroemde Chinese Theatre met haar binnenplaats bedrukt met voet- en handafrdrukken van beroemdheden. Boek jouw Hollywood Tour hier!

Vanaf € 63.50
Los Angeles Hop-On Hop-Off

Los Angeles Hop-On Hop-Off

Dit is de enige Hop-On Hop-Off bus tour met elektronisch commentaar waarbij je alles wat Los Angeles te beiden heeft te zien krijgt. Van Hollywood tot Beverly Hills - van Santa Monica's schitterende stranden tot het drukke Downtown LA. Koop jouw Hop-On Hop-Off pas hier!

Vanaf € 48.60
De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

De Filmsterren Villa's Tour & Madame Tussauds

Ga mee op een trip naar de miljoenen villa's van de sterren van Hollywood en Madame Tussauds. De tour komt langs huizen van 40 beroemdheden, Sunset Strip en Rodeo Drive en veel meer. Vergeet niet je camera mee te nemen, je weet nooit wie je tegen het lijf loopt! Je eindigt je trip met een bezoek aan Madame Tussauds, waar ...

Vanaf € 69.40
Tijuana Shopping Adventure

Tijuana Shopping Adventure

Maak een uitstapje langs de pittorske kust van Californië en ga op bezoek in Tijuana, Mexico, voor heerlijk shoppen en eten! Je hebt meer dan 4 uur om de op één na grootste stad van de Pacificische Kust te ontdekken, zodat je genoeg tijd hebt om souvenirs en herinneringen te verzamelen. Boek nu!

Vanaf € 99.20
Het Ultieme Hollywood Pakket

Het Ultieme Hollywood Pakket

Het Ultieme Hollywood Pakket geeft je de gelegenheid Hollywood's meest populaire attracties te zien en geld te besparen, of je nu slechts een dag, een weekend of een week in LA besteedt! Het pakket is inclusief tickets voor de Filmsterren Villa's Tour, een 24 uur Hop-On Hop-Off pas en toegang tot Madame Tussauds. Boek je tickets hier.

Vanaf € 84.30
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen