Theme Parks

Bezoek een van de vele pretparken van Los Angeles. LegoLand is vooral een geweldige ervaring voor jonge kinderen en Disneyland Resort is pret voor het hele gezin. Universal Studio is een combinatie van achter de schermen, een kijkje in de wereld van filmmakers en spannende attracties. SeaWorld is een leuke dag voor het gehele gezin en kom meer te weten over de onderwaterwereld.

Theme Parks
 
Universal Studios Tour

Universal Studios Tour

Ben je klaar voor een met actie gevulde dag? Dan is de Universal Studios in Hollywood de plek waar je moet zijn! Jouw bezoek barst van spannende thema park ritten, shows, een echte fiml studio en de beste winkels, restaurants en bioscopen van Los Angeles.

Vanaf € 163.60
Disneyland Resort

Disneyland Resort

Bezoek de vrolijkste plek op aarde voor een hele dag vol avontuur en gezelligheid! Van de charme van Main Street, USA tot de gezelligheid van Michey's Toontown, er is ontzettend veel te ontdekken. Voor zowel kinderen als volwassenen is er genoeg te beleven, het is de perfecte plek voor een familie-uitje! Bestel je tickets hier!

Vanaf € 197.30
Disneyland Resort Parken Combo

Disneyland Resort Parken Combo

Deze fantastische tour is inclusief toegang tot twee attractieparken: Disneyland en Disney's California Adventure. Bereid je dus voor op een vrolijke en volle dag met je familie die je nooit zult vergeten! Bestel je tour vandaag nog!

Vanaf € 251.90
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Ga mee op een dag vol plezier en spanning bij Six Flags Magic Mountain. Met meer dan 100 attracties is Magic Mountain één van Los Angeles meest populaire attractieparken. Het parkt heeft onder andere enkele spannende achtbanen, waterachtbanen en veel meer. Je kunt je er gemakkelijk een volledige dag vermaken!

Vanaf € 129.90
Sea World in San Diego

Sea World in San Diego

Duik in de wereld van SeaWorld San Diego's vele onderwater bezichtigingen. Bij SeaWorld krijg je de unieke kans van dichtbij dolfijnen aan te raken, exotische vissen te spotten, pinguïns te zien en te genieten van vele shows. Bestel je tickets hier.

Vanaf € 164.60
Legoland California

Legoland California

Bij Legoland San Diego is er genoeg te beleven voor de gehele familie. Er zijn meer dan 60 geweldige attracties, ritten en shows voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Koop je tickets vandaag nog!

Vanaf € 157.70
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen